Ασφάλεια Υγείας Παιδιού

Ο γονεϊκός ρόλος είναι ιδιαίτερα πολύπλοκος, ένας μοναδικός δεσμός που θέτει τα θεμέλια για την προσωπικότητα, τις επιλογές και την συμπεριφορά του παιδιού. Ο δύσκολος ρόλος του γονέα απέναντι στο παιδί, είναι να προσπαθεί συνεχώς για την ψυχική και σωματική του υγεία και ισορροπία.

Η  επιλογή της ασφάλειας υγείας του παιδιού  είναι μια σημαντική διαδικασία που χρειάζεται να κάνει κάθε γονιός. Η επιλογή της ασφαλιστικής εταιρείας και ιδιαιτέρως του ασφαλιστικού συμβούλου θα πρέπει να γίνει με αυστηρά κριτήρια έτσι ώστε στην δύσκολη στιγμή να είναι δίπλα τους.

Με ένα ασφαλιστήριο υγείας παιδιού εξασφαλίζετε  υπηρεσίες για : 

  • Πρόσβαση σε σημαντικές παιδιατρικές μονάδες υγείας.
  • Κάλυψη εξόδων νοσηλείας όπως δαπάνες ημερήσιας νοσηλείας, αμοιβές θεράποντων ιατρών,  χειρουργών και αναισθησιολόγων, έξοδα διαγνωστικών εξετάσεων κοκ
  • Κάλυψη εξόδων για εξωνοσοκομειακή περίθαλψη όπως επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις.
  • Παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που προκύψει τραυματισμός, ή  έκτακτη ασθένεια.
  • Χαμηλά ασφάλιστρα σε περίπτωση που γίνει συνδυασμός  με την κοινωνική σας ασφάλιση ή  με το ομαδικό Εταιρικό σας ασφαλιστήριο εφόσον διαθέτετε.

Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα  και σας διαβεβαιώνω ότι, θα ακούσω τις ασφαλιστικές σας ανάγκες με προσοχή. Εχω την δυνατότητα να  σας παρουσιάσω μία ή περισσότερες προτάσεις ασφάλισης που αφορούν είτε την υγεία του παιδιού σας , είτε το πλάνο σπουδών του. Υπάρχει πάντα μια  κατάλληλη  πρόταση  για εσάς   και θα χαρώ να  σας βοηθήσω να αποφασίσετε.

 

Ζητήστε πληροφορίες…