Συχνές Ερωτήσεις

Θα πρέπει να καλέσετε την φροντίδα ατυχήματος στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο σήμα ασφάλισης. Ο άνθρωπος που θα έρθει θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε την δήλωση ατυχήματος χωρίς ταλαιπωρία και άγχος.

Η κάλυψη υγείας για τα παιδιά παρέχεται συνήθως μέχρι την ηλικία των 18 ετών ή μέχρι το 25 έτος εάν αυτά σπουδάζουν.

Η συμμετοχή ή αλλιώς απαλλαγή σημαίνει ότι από το σύνολο των εξόδων νοσηλείας ο ασφαλισμένος συμμετέχει με το ποσό που ορίζεται στο συμβόλαιο του.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τι καλύπτει το συμβόλαιο σας αλλά και τι εξαιρείται. Έτσι δεν θα χρειαστεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων όταν θα ζητήσετε αποζημίωση από την ασφαλιστική σας Εταιρεία. Ο ασφαλιστικός σας σύμβουλος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σας θυμίσει τα πιο σημαντικά σημεία του συμβολαίου σας.

Χρειάζεται να επικοινωνήσετε με το Ιατρικό συντονιστικό κέντρο στο τηλέφωνο που αναγράφει η κάρτα νοσηλείας σας προκειμένου να ενημερώσετε για το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά και για να σας υπενθυμίσουν τα συμβεβλημένα νοσοκομεία, την θέση νοσηλείας που προβλέπει το συμβόλαιο σας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε και με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο.

Load More