Ασφάλεια Υγείας

Ασφάλεια Υγείας

Η πρόσβαση σε αξιοπρεπής παροχές υγείας είναι η επιθυμία των πολιτών σε όλες τις κοινωνίες του κόσμου. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος ζει σε ενα ασταθές κοινωνικό περιβάλλον σαν αυτό που ζούμε σήμερα ; Πρωτίστως επηρεάζεται η ψυχολογία και η καθημερινότητα του ατόμου  και στην συνέχεια των υπολοίπων μελών της οικογένειας.

Για πολλούς ανθρώπους, ανεξαρτήτου ιδιοσυγκρασίας , όταν προκύψει ένα θέμα υγείας, αυτό που αναζητούν είναι η ποιότητα, η ταχύτητα και γενικότερα η ανταπόκριση του φορέα που απευθύνονται. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας όσο αφορά την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη, επικρατεί το συναίσθημα της αδικίας διότι οι εισφορές των πολιτών δεν ανταποκρίνονται πάντα σε λειτουργικές και ωφέλιμες υπηρεσίες υγείας και ταυτόχρονα υπάρχει μεγάλη αναμονή εξυπηρέτησης σε έκτακτο περιστατικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στην χώρα μας δεν υπάρχουν αξιόλογοι γιατροί και επιστήμονες.

Ωστόσο, ένα ατομικό ή οικογενειακό  συμβόλαιο υγείας δίνει την δυνατότητα πολλαππλών επιλογών και ταυτόχρονα το «διαβατήριο» για πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας στον ιδιωτικό τομέα. Με ένα κατάλληλο και λειτουργικό πάνω από όλα,  συμβόλαιο υγείας, κάποιος μπορεί να καλύψει τις αδυναμίες των παροχών της Κοινωνικής ασφάλισης και ταυτόχρονα μπορεί να έχει:

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί ένα ατομικό ή οικογενειακό πρόγραμμα υγείας, σε προσιτή τιμή, που θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλής.

Για Online Προσφορά πατήστε ΕΔΩ

Διαγνωστικές Εξετάσεις

Εάν αισθάνεστε ότι η επίσκεψη σε ιατρούς ιδιωτικών νοσοκομείων είναι ακριβή και ότι χρειάζεστε μια λειτουργική και άμεση πρόσβαση, τότε ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε τα προνόμια που σας προσφέρουν τα εξωνοσοκομειακά προγράμματα όπου σας παρέχουν:

Για Online Προσφορά πατήστε ΕΔΩ

Ασφάλεια Υγείας Παιδιού

Ο γονεϊκός ρόλος είναι ιδιαίτερα πολύπλοκος, ένας μοναδικός δεσμός που θέτει τα θεμέλια για την προσωπικότητα, τις επιλογές και την συμπεριφορά του παιδιού. Ο δύσκολος ρόλος του γονέα απέναντι στο παιδί, είναι να προσπαθεί συνεχώς για την ψυχική και σωματική του υγεία και ισορροπία.

Η επιλογή της ασφάλειας υγείας του παιδιού είναι μια σημαντική διαδικασία που χρειάζεται να κάνει κάθε γονιός. Η επιλογή της Aσφαλιστικής Eταιρείας και ιδιαιτέρως του ασφαλιστικού συμβούλου θα πρέπει να γίνει με  κριτήρια έτσι ώστε στην δύσκολη στιγμή να είναι δίπλα τους.

Με ένα ασφαλιστήριο υγείας παιδιού εξασφαλίζετε υπηρεσίες για:

Για Online Προσφορά πατήστε ΕΔΩ

Ασφάλεια Τοκετού

Σε αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής σας νιώστε ασφαλής με ένα πρόγραμμα κάλυψης εξόδων τοκετού ή επωφεληθείτε από το επίδομα τοκετού που παρέχεται μέσα από τα προγράμματα ασφάλισης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Για Online Προσφορά πατήστε ΕΔΩ

Ζητήστε πληροφορίες